I mea na tutupu |Shandong Chen xuan e auai i le 2022 China machinery industry federation robot branch (robot industry alliance a Saina) e tasi le sauniga a le fono.

I le mea na tupu

I le taeao o Setema 1, 2022, na faia ai le sauniga muamua o le fono ma le fono aoao a le Robot Branch of China Machinery Industry Federation (China Robot Industry Alliance) na faia i Wuzhong, Suzhou.

Pese Xiaogang, ta'ita'ifono fa'atonu ma le Failautusi aoao o le Robot Branch of China Machinery Industry Federation (China Robot Industry Alliance), 86 sui o le pulega ma le 132 sui o sui auai na auai i le fonotaga.Sa valaaulia foi Shandong Chenxuan e auai.

"China Robot Industry Development Conference" o lo'o talimalo ai le China Robot Industry Alliance (Robot Branch of China Machinery Industry Federation), o le fonotaga fa'aletausaga i le matata o robotics i lo tatou atunu'u ma le pule ma le fa'atupuina o pisinisi.Ua avea ma mea faʻaletausaga faʻaletausaga ma se faʻavae taua mo tagata i totonu ma fafo atu o le alamanuia e faʻavasega ma talanoaina le atinaʻeina o le atinaʻeina o pisinisi faʻavaomalo ma totonu o le atunuʻu, faʻatalanoa fuafuaga tau atinaʻe, taʻitaʻia le atinaʻe o le pisinisi robot, ma faʻalauteleina fesoʻotaʻiga. totonu ma fafo o le alamanuia.O le fono e faia i tausaga taʻitasi ma o le a oʻo i lona 11th tausaga i le 2022.

I le mea na tupu2
I le mea na tupu3

Shandong Chenhuan o le a galulue faatasi ma Saina Robot Alamanuia Alliance, tausisi i le mataupu faavae o le "fou, atinae, felagolagomai ma manumalo-manumalo", taialaina e atinaʻe atinaʻe poto masani ma tulaga lelei i suʻesuʻega robot ma atinaʻe, auai malosi i totonu ma faʻalauteleina le fesoʻotaʻiga ma le galulue faʻatasi. i le va o atina'e i luga ma lalo i le alamanuia.

E ala i lenei konafesi, o Shandong Chenxuan o loʻo i ai se malamalamaga loloto atu i le gaosiga o masini a Saina ma mulimulitaʻia le saoasaoa o robots alamanuia a Saina e sili atu ona mausali. Matou te galulue faʻatasi foi ma oe, i le lumanaʻi, o le a i ai foi i le alamanuia robot ma oe e alualu i luma faʻatasi, atinae faatasi!


Taimi meli: Sep-01-2022